Nowość. Mąka Polka
Mąka Polka to nie dzieło przypadku. To prawdziwe dzieło sztuki młynarskiej.
Stworzona, by mógł się nią cieszyć każdy, kto ma apetyt na coś dobrego.
Zrobisz z niej pierogi i naleśniki, jakich jeszcze w Twojej kuchni nie było.
Ciasta udadzą Ci się znakomicie, a sosy będą tak wspaniałe,
jakby zrobił je sam Karol Okrasa.
Polka mogła powstać tylko tu w Szczepankach, w naszym młynie.
Bo my wiemy, jak robić dobrą mąkę.
Robimy ją od pokoleń i robimy ją tylko z najlepszego polskiego ziarna.
Jesteśmy wierni tradycji, ale też świetnie rozumiemy
potrzeby współczesnych Polek i ich rodzin.
Dlatego Mąka Polka jest konkretna i praktyczna.
Nic więc dziwnego, że występuje w pięciu wariantach:
- Najlepsza na chleb i żurek,
- Tortowa Ekstra,
- Najlepsza na pierogi, naleśniki,
- Najlepsza na ciasta,
- Najlepsza do gotowania.
Zapraszamy zatem do pieczenia, gotowania, przyrządzania.
Z Mąką Polką wszystko się uda.